Tornádo Slovensko : Tornádo - Petkovce, Slovensko - Aktuálně.cz : Dubna ve východoslovenské obci ploské u košic.

Tornádo Slovensko : Tornádo - Petkovce, Slovensko - Aktuálně.cz : Dubna ve východoslovenské obci ploské u košic.. Tornádo, které ve čtvrtek poničilo východoslovenskou obec petkovce u vranova nad topľou mohlo dosahovat rychlosti okolo 200 kilometrů za hodinu, odhadl slovenský hydrometeorologický ústav. Na místě zasahují hasiči, informují slovenská média. Poškodilo obytné domy, některé zůstaly „bylo vidět, jak se točí vír a všechno zvedá nahoru. Domů tornado slovensko východní slovensko zasáhlo tornádo. Na místě zasahují hasiči, informují slovenská média.

Přesun tlakové níže přes slovensko. Strhlo několik střech a vyvracelo stromy. Poškozené jsou obytné domy, některé z nich skončily bez střechy. Strhlo několik střech a vyvracelo stromy. Obcí petkovce na východě slovenska se včera prohnalo tornádo.

Tornado in Slovakia? (Komarno 2011) - YouTube
Tornado in Slovakia? (Komarno 2011) - YouTube from i.ytimg.com
Video pridal používateľ jozok19 do kategórie videá. Ve čtvrtek večer se obcemi petkovce, čierne nad topľou a bystré prohnalo tornádo, které ničilo domy a zahrady. V tomto roku sa na slovensku vyskytlo tornádo 22. Tlak vzduchu přepočítaný na hladinu moře hpa (černé čáry), teplota (barevná škála, °c), teplota na meteorologických stanicích. Nedotklo sa však zeme a rýchlo zaniklo. Obcí petkovce na východě slovenska se včera prohnalo tornádo. Cnn prima news ■ zprávy zahraničí slovensko. Orkán obyčajne v juhovýchodnej časti severnej ameriky.

Přesun tlakové níže přes slovensko.

Intenzívna búrková činnosť ho priniesla do košickej kotliny, kde spôsobilo aj menšie materiálne škody. Video pridal používateľ jozok19 do kategórie videá. Uvedl to starosta obce pavol hybala. V tomto roku sa na slovensku vyskytlo tornádo 22. Najlepší prehľad aktualít na slovensku a vo svete. Tlak vzduchu přepočítaný na hladinu moře hpa (černé čáry), teplota (barevná škála, °c), teplota na meteorologických stanicích. Dubna ve východoslovenské obci ploské u košic. Tornádo se prohnalo obcí petkovce na východě slovenska. Meteorológovia potvrdili, že na východe slovenska sa vyskytlo tornádo. Orkán obyčajne v juhovýchodnej časti severnej ameriky. Poškozené jsou obytné domy, některé z nich skončily bez střechy. Obec petkovce na východě slovenska postihlo tornádo. Východním slovenskem se prohnalo tornádo.

Slovenským okresem vranov nad topľou se prohnalo tornádo. Na videu se podařilo zachytit, jak se země na chvíli dotklo. Orkán obyčajne v juhovýchodnej časti severnej ameriky. Tornádo se prohnalo obcí petkovce na východě slovenska. Poškodilo obytné domy, některé zůstaly „bylo vidět, jak se točí vír a všechno zvedá nahoru.

VIDEO: Najlepšie zdokumentované tornádo na Slovensku ...
VIDEO: Najlepšie zdokumentované tornádo na Slovensku ... from www.imeteo.sk
Tornádo v petkovcích v okrese rychnov nad kněžnou mohlo mít rychlost kolem 200 kilometrů za hodinu, což podle tornádo se ve čtvrtek nevyskytlo jen na slovensku, ale i v jihovýchodním polsku. Uvedl to starosta obce pavol hybala. Několik domů ve východoslovenské obci petkovce v okrese vranov nad topľou poškodilo tornádo, které tuto oblast. Obec petkovce na východě slovenska postihlo tornádo. Na místě zasahují hasiči, informují slovenská média. Dubna ve východoslovenské obci ploské u košic. Obec zasiahlo tornádo, ktoré strhlo a poškodilo strechy na štyroch rodinných domoch a strhlo elektrické vedenie. Poškodilo obytné domy, některé jsou bez střechy.

Nedotklo sa však zeme a rýchlo zaniklo.

Súviselo s prehánkou, ktorá sa vyskytla južne od miesta, kde tornádo dosadlo na zem. Poškodilo obytné domy, některé jsou bez střechy. Oblast východního slovenska ve čtvrtek v podvečerních hodinách zasáhly velmi silné bouřky a dokonce i tornádo. Strhlo několik střech a vyvracelo stromy. Najlepší prehľad aktualít na slovensku a vo svete. Poškozené jsou obytné domy, některé z nich skončily bez střechy. Tornádo, které ve čtvrtek poničilo východoslovenskou obec petkovce u vranova nad topľou mohlo dosahovat rychlosti okolo 200 kilometrů za hodinu, odhadl slovenský hydrometeorologický ústav. Meteorológovia potvrdili, že na východe slovenska sa vyskytlo tornádo. Přesun tlakové níže přes slovensko. Slovenský hydrometeorologický ústav, hydrologické a meteorologické predpovede a výstrahy, analýzy počasia, história počasia, emisie, kvalita ovzdušia. Extrémne počasie, počasie, tornádo zdroj: Několik domů ve východoslovenské obci petkovce v okrese vranov nad topľou poškodilo tornádo, které tuto oblast. Slovenským okresem vranov nad topľou se prohnalo tornádo.

V petkovcích ale živel napáchal vážnější škody, tornádo poškodilo obytné domy a některé zůstaly. Orkán obyčajne v juhovýchodnej časti. Taktiež došlo k popadaniu stromov na cestnú komunikáciu, ktorá je momentálne neprejazdná. Tornádo se ve čtvrtek v podvečer prohnalo obcí petkovce na východním slovensku. Meteorológovia potvrdili, že na východe slovenska sa vyskytlo tornádo.

V Belgii i na Slovensku řádilo tornádo : Meteopress ...
V Belgii i na Slovensku řádilo tornádo : Meteopress ... from www.meteopress.cz
Cnn prima news ■ zprávy zahraničí slovensko. Na místě zasahují hasiči, informují slovenská média. Obcí petkovce v okrese vranov nad topľou se ve čtvrtek večer přehnalo tornádo, poškodilo několik domů. V tomto roku sa na slovensku vyskytlo tornádo 22. Na místě zasahují hasiči, informují slovenská média. Nejdříve česká republika a nyní i sousední slovensko. Na videu se podařilo zachytit, jak se země na chvíli dotklo. Oblast východního slovenska ve čtvrtek v podvečerních hodinách zasáhly velmi silné bouřky a dokonce i tornádo.

Orkán obyčajne v juhovýchodnej časti.

Uvedl to starosta obce pavol hybala. Orkán obyčajne v juhovýchodnej časti. Cnn prima news ■ zprávy zahraničí slovensko. Letos na slovensku zaznamenali tornádo už 22. Přesun tlakové níže přes slovensko. Několik domů ve východoslovenské obci petkovce v okrese vranov nad topľou poškodilo tornádo, které tuto oblast. Tornádo sa vo štvrtok nevyskytlo len na slovensku, ale aj v juhovýchodnom poľsku. Obcí petkovce v okrese vranov nad topľou se ve čtvrtek večer přehnalo tornádo, poškodilo několik domů. Poškodilo obytné domy, některé jsou bez střechy. Tornádo se prohnalo obcí petkovce na východě slovenska. Strhlo několik střech a vyvracelo stromy. Strhlo několik střech a vyvracelo stromy. Poškodilo obytné domy, některé zůstaly „bylo vidět, jak se točí vír a všechno zvedá nahoru.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook